Carte Noire er mere end bare kaffe. Carte Noire er en udsøgt kombination af forførende smagsoplevelser, kaffe af særlig høj kvalitet, stolte franske traditioner – og fransk art de vivre. Carte Noire har alt, hvad dit kaffe-hjerte begærer, både velkendte franske kaffe-klassikere og en BIO-serie med velsmagende økologiske kaffer. Fra Frankrig med kærlighed. Voila! 

Nu kan den velmagende Carte Noire Classique filterkaffe, som gennem flere årtier har været den foretrukne kaffe i Frankrig, endelig fås her i landet. Carte Noire Classique filterkaffe er ristet efter franske traditioner og er forfinet gennem generationer for en forførende kaffeoplevelse.  Filterkaffen er i Frankrig anerkendt for sin særlige runde, afbalancerede smag og uimodståelige aromatiske signatur.

Prøv også vores BIO-serie, hvor økologi møder fransk kvalitet i hver forførende kop. BIO-serien er 100 % økologiske og 100 % bæredygtige kaffer fra nøje udvalgte certificerede kaffeplantager. BIO fås som bønner, instant, kapsler eller puder. Delikate og velsmagende kaffeoplevelser med respekt for miljøet.

DET HELE STARTEDE MED PASSION OG EKSPERTISE

CARTE NOIRE blev skabt af Rene Monnier i 1970’erne. Hans ypperste mål var at skubbe grænserne for kvaliteten og designet af kaffe og skabe et produkt, som emmede af luksus i højeste kaliber. Kombinationen af hans omfattende kaffe-viden, franske attitude og forståelse for høj kvalitet, grundlagde han sit hjertebarn – Carte Noire.

Carte Noire har stålfast bevaret den samme ambition for passion i fire årtier og har konsekvent perfektioneret hans teknikker til den moderne model, som er vores varemærke og stolthed i dag. I dag tilbyder vi kaffe, som passer til alle lejligheder og præferencer – lige fra økologiske bønner til delikat instant kaffe.