NYD EN KAFFE DER GØR PLANETEN LIDT GRØNNERE

Carte Noire støtter den globale organisation 1% for the Planet, hvor vi donerer 1% af omsætningen på vores BIO-sortiment til bæredygtige projekter, der bl.a. arbejder for at beskytte naturen, biodiversitet og vandkilder og på at styrke lokale partnerskaber, reducere forurening og sikre bæredygtige naturressourcer.

Planeten tilbyder os meget hver dag, og vi tror på, at vi har et ansvar for ikke bare at tage, men også give noget tilbage. Derfor støtter vi nu med 1% af vores omsætning til bæredygtige projekter. Det er vores måde at give lidt tilbage til naturen på.

Nyd en kop Carte Noire BIO-kaffe, der giver 1% tilbage til planeten

HVAD ER 1% FOR THE PLANET?

1% for the Planet er en non-profit organisation, som i 2002 blev stiftet af Yvon Chouinard, grundlægger af Patagonia, og Craig Mathews, grundlægger af Blue Ribbon Flies, i USA. 1% For The Planet er et netværk, der inkluderer virksomheder af alle former og størrelser fra mange forskellige brancher. Fælles er at man er forpligtet til at give 1% af sit bruttosalg til miljøbeskyttelse.

Missionen med 1% for the Planet er at øge virkningen af de ​​miljøbeskyttende foreningers handlinger ved at lette deres fundraising. I dag har 1% for the Planet næsten 6.000 medlemsvirksomheder i 91 lande. Siden 2002 er mere end 270 millioner euro blevet doneret af medlemsvirksomheder verden over til miljøbeskyttende foreninger.

Læs mere her.  

Carte Noire udvælger de bedste økologiske kaffebønner. Håndplukket og dyrket med respekt for naturen og de lokale kaffelandbrug. Lad dig forføre af udsøgte smagsnoter og en intens aroma. Uanset om du foretrækker delikate noter af tørrede frugter, sødmefyldte noter af karamel eller måske en let bitter afrunding af mørk chokolade, har Carte Noire BIO-serien en kaffe til din smag. Bønnerne er særligt velegnet til filterkaffe, stempelkande og  fuldautomatiske maskiner.

Carte Noire er mere end bare kaffe. Carte Noire er en udsøgt kombination af forførende smagsoplevelser, kaffe af særlig høj kvalitet og stolte franske traditioner.

DET HELE STARTEDE MED PASSION OG EKSPERTISE

CARTE NOIRE blev skabt af Rene Monnier i 1970’erne. Hans ypperste mål var at skubbe grænserne for kvaliteten og designet af kaffe og skabe et produkt, som emmede af luksus i højeste kaliber. Kombinationen af hans omfattende kaffe-viden, franske attitude og forståelse for høj kvalitet, grundlagde han sit hjertebarn – Carte Noire.

Carte Noire har stålfast bevaret den samme ambition for passion i fire årtier og har konsekvent perfektioneret hans teknikker til den moderne model, som er vores varemærke og stolthed i dag. I dag tilbyder vi kaffe, som passer til alle lejligheder og præferencer – lige fra økologiske bønner til delikat instant kaffe.