Carte Noire udvælger de bedste økologiske kaffebønner. Håndplukket og dyrket med respekt for naturen og de lokale kaffelandbrug. Lad dig forføre af udsøgte smagsnoter og en intens aroma. Uanset om du foretrækker delikate noter af tørrede frugter, sødmefyldte noter af karamel eller måske en let bitter afrunding af mørk chokolade, har Carte Noire BIO-serien en kaffe til din smag. Bønnerne er særligt velegnet til filterkaffe, stempelkande og  fuldautomatiske maskiner.

Carte Noire er mere end bare kaffe. Carte Noire er en udsøgt kombination af forførende smagsoplevelser, kaffe af særlig høj kvalitet og stolte franske traditioner.

DET HELE STARTEDE MED PASSION OG EKSPERTISE

CARTE NOIRE blev skabt af Rene Monnier i 1970’erne. Hans ypperste mål var at skubbe grænserne for kvaliteten og designet af kaffe og skabe et produkt, som emmede af luksus i højeste kaliber. Kombinationen af hans omfattende kaffe-viden, franske attitude og forståelse for høj kvalitet, grundlagde han sit hjertebarn – Carte Noire.

Carte Noire har stålfast bevaret den samme ambition for passion i fire årtier og har konsekvent perfektioneret hans teknikker til den moderne model, som er vores varemærke og stolthed i dag. I dag tilbyder vi kaffe, som passer til alle lejligheder og præferencer – lige fra økologiske bønner til delikat instant kaffe.