FAQ

Carte Noire kan købes i en store del af de danske supermarkeder og på flere E-commerce hjemmesider. 

Du kan kontakte os her: 
Telefon: +45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Flere af vores produkter er mærket med EU's økologilogo. Mærkningen ses på pakningen af vores økologiske varianter, og det betyder at kaffen er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning. De økologiske varianter er desuden mærket med det franske AB mærke "AB-Agriculture Biologique", som er det franske økologimærke. Det ejes af den franske stat, og mærkning kræver, at varen er produceret eller pakket i EU.
I Danmark har vi lanceret et bredt økologisk sortiment, som indeholder både hele bønner, instant kaffe, pads og kapsler. Alle vores økologiske produkter er ligeledes mærket med UTZ, som er en mærkningsordning som kan findes på kaffe, te, kakao og hasselnødder. UTZ er et program med fokus på bæredygtighed, som ligger under den internationale non-profit-organisation Rainforest Alliance.  I UTZ-programmet arbejder man for at skabe bedre betingelser for bæredygtig produktion i ovenstående produktkategorier.

Ja, vi bekræfter at Carte Noire kaffekapsler er kompatible med Nespresso® kaffemaskiner til hjemmebrug.

* Nespresso® er et tredjeparts varemærke uden tilknytning til firmaet Luigi Lavazza S.p.A.

Vores kaffe er vakuumpakket i en kapsel lavet af både plast og aluminium, derfor anbefaler vi, at den brugte kapsel kommes i restaffald/dagrenovation.

De numre, som karakteriserer hver kapselvariant, svarer til intensiteten på kaffen. Jo højere nummer, jo mere intens er kaffen. Espresso-kapslerne er ideelle for små kopper (40 ml), hvor Café Lungo kapslerne er specielt udviklet for store kopper (110 ml). 

En espresso af perfekt kvalitet, kan forberedes på kun 20-30 sekunder. Forberedelsestiden varierer i forhold til dit bryggesystem, kaffens variant og typen af espresso. For at opnå den optimale smag, er det bedst at afsætte lidt ekstra forberedelsestid.